Što pokloniti mami, baki, nekoj drugoj dragoj ženi – kad je posjet samo posjet, a ne neka posebna prigoda

Većini nas mama je apsolutni zakon, jedna od najljepših riječi i slika u srcu, ljubav bezuvjetna i bezgranična! Bez obzira koliko godina imali. Bila mama blizu ili daleko, stignete li navratiti koji put preko tjedna do nje ili nedjeljom skočiti na ručak – pokažite joj svakom prigodom koliko vam je važna i koliko ju volite.

Bez obzira imate li privilegij uživati u baki starog kova (u najljepšem smislu tog pojma), onoj koja je s pilećom juhicom rješavala prehlade, a s poljupcima suze vaših sitnih godina ili pak imate sasvim modernu baku kojoj se divite na tome kako je u tijeku s događanjima i izborom glazbe i s kojom razmjenjujete knjige, zasigurno je pri vrhu liste onih koje volite.

Naravno, ovdje dolaze u obzir i ne toliko bliske, ali svejedno vam drage žene – omiljena teta, mama ili teta vašeg dragog ili nekog od vaših dobrih prijatelja, kao i simpatična susjeda koja vam pričuva ljubimca ili skuplja poštu i pazi vaš dom dok ste na moru…

Znači nije u pitanju nikakva posebna prigoda koja zahtijeva ‘velike’ darove, nego običan posjet – sigurni smo da se tom prigodom često zaletite na tržnicu i uzmete malo zelenjave, omiljeno voće, neku finu ribu – i to je super i svakako to nastavite raditi – no želimo vam sugerirati da ponekad tim divnim ženama darujete i nešto baš za njih osobno.

Da ne bi bilo nesporazuma, svi dolje navedeni proizvodi su unisex, odnosno, jednako su namijenjeni muškarcima kao i ženama, ali ovo je ipak priča o poklonima dragim ženama.

PIP-ova apiterapijska linija Farmakol ima nekoliko odličnih proizvoda baš za takvu prigodu, za vaše najdraže ili samo drage, pogledajte što vam preporučujemo…

Naš Gelee Royale Zn-D3 sprej idealan je poklon za svaku ženu jer joj uz njegov super sastav darujete i brigu o njoj i želju da bude dobro i još bolje. Najfinija matična mliječ i cink za nabrijavanje imuniteta uz veeeliku količinu jako važnog vitamina D3 – za sve kojima manjka sunca (u svakom smislu)! Sprej s kojim ne možete pogriješiti, super praktičan za upotrebu, maksimalno iskoristiv i učinkovit.

Zatim je tu cijela lepeza naših super krema. Neku od njih (ako ne i sve) – svaka mama treba! Dermapip krema za posebnu njegu lica – fenomenalni sastojci za suhu, osjetljivu, umornu, ‘žednu’ kožu – prava blagodat za lice s anti-age učinkom! Dermapip losion za tijelo – svi isti plusevi u mazivijoj varijanti – posebno dobar za mamine mame – čudo za stariju kožu, osobito onu koja se slabo kreće, borac protiv iritacija, ali i odličan nakon boravka na suncu. Ako je Dermapip krema prvenstveno za lice, onda je Unimast spas za ruke (i usne i laktove i pete…), a Mast s čajevcem i propolisom spašava stopala od gljivica i ostalih kožnih nezgodacija. Ne smijemo zaboraviti ni naše emulgel veličanstvo – Musculpip – svi znamo da su zavidne kilometraže koje naše mame i sve ostale vrijedne žene postižu dnevno obavljajući sve potrebno i sigurni smo da bi im naš lako mazivi trio u sastavu magnezij, arnika i gavez bio blagodat za mišiće (da ne pričamo koliko bi vam najdraža baka/nona bila sretna s tom tubom).

I za kraj, predstavljamo vam naš apsolutni hit proizvod Kardiopip Q10 u kojem smo spojili koenzim Q10, flavonoide iz propolisa i vitamin B1. Prvi sjajno regulira energetske procese, flavonoidi su snažan antioksidans, a vitamin B1 sudjeluje u sintezi proteina. Preciznije – naš Kardiopip Q10 u organizmu obavlja sljedeće: vrhunski je aktivator stanične energije, osvjedočeni zaštitnik srca i krvnih žila, među najtraženijima je jer odlično smanjuje umor i stres, pruža energetsku podršku pri bavljenju sportom i svim manje ili više intenzivnim aktivnostima, prirodno usporava proces starenja i ono, što sve dame dobro znaju kad se spomene Q10 – smanjuje bore i vraća koži elastičnost! Znači – čuva srce, daje energiju, smanjuje stres i literarno rečeno – briše godine! Postoji li žena koja nije zainteresirana bar za jedno od navedenog?

Više o svemu spomenutom pročitajte u našem web shopu www.farmakol.hr gdje ćete zasigurno pronaći još nešto zgodno i prigodno za vaše mame, bake, tete (ali i za vas). Dostava u Hrvatskoj nam je besplatna već za narudžbu od 15 eura naviše. Ako je panika i poklon mora biti danas, Farmakol proizvode možete pronaći u ljekarnama, pa trknite do obližnje…

Cvijeće uz dar? Preporučujemo! Ali kupite ono koje raste. Višestruka korist… Npr. orhideja, ciklama, mini ruža ili spatifilum u tegli (poznat i kao ‘ženska sreća’, proguglajte koje sve dobrobiti ta biljka donosi u prostor) – ostaju i traju! Dugo će vremena mami ili baki uljepšavati prostor, a ona će se svaki put sjetiti od koga ju je dobila i nanovo razveseliti!

U svakom slučaju, dragim osobama uvijek pokazujte da vam je stalo – poklon nije nužan, ali zagrljaj ili poljubac ili onaj pogled koji govori sve – jesu!