Pierce Brosnan sa sinom snimio kampanju za Paul and Shark u predivnoj Toscani

Slavni irsko-američki glumac Pierce Brosnan odabran je za brand ambasadora nove Paul and Shark kolekcije jesen-zima. Slavni glumac koji se proslavio brojnim odličnim holivudskim ulogama snimio je kampanju u Toskani i to s najmlađim sinom, 22-godišnjim Parisom Beckettom.

Paul and Shark je odabrao Brosnana radi njegova snažnog utjecaja na društvo, njegove karizme i popularnosti, a 70-godišnji irski filantrop s američkom putovnicom navodno je bio vrlo zadovoljan idejom da se kampanja nazove Bajka oca i sina, te da u njoj odradi snimanja sa svojim sinom. Kampanju je kroz foto objektiv ovjekovječio Giampaolo Sigura, poznat među ostalim i po odličnim editorijalima za Vogue, a styling potpisuje Anna Dello Russo.

Pierce Brosnan je u karijeri snimio više od 40 filmova, igrajući uloge Jamesa Bonda, Robinsona Crusoea, kralja Louisa IV, a 1998. godine posudio je glas kralju Arturu u filmu Quest for Camelot (kod nas prevedeno kao Čarobni mač).

Sa svojom sadašnjom suprugom Keely Shaye Smith ima dva sina, Dylana Thomasa i Parisa Becketta, a s prvom suprugom Cassandrom Harris sina Seana. Godine 1986. posvojio je i dvoje djece svoje prve supruge koja je preminula od raka jajnika dan nakon proslave njihove 11. godišnjice braka. Njezinu kći Charlotte i sina Christophera posvojio je nakon što im je umro biološki otac.