Nije svejedno koji sirup i koji propolis tražite u ljekarni…

Kako bi zadržali kvalitetu proizvoda znatno iznad mnogih prisutnih na našem tržištu, Farmakol je proveo standardizaciju, uveo napredniji sustav kontrole kvalitete i odgovarajuću tehnološku obradu što je rezultiralo proizvodima čija je vrijednost i kvaliteta prepoznata kako od strane struke, tako i od strane potrošača

Kreće sve hladnije vrijeme, počinjemo šmrcati od krivo procijenjene količine garderobe na sebi, a prije ili kasnije ćemo nešto ‘pokupiti po putu’. Šmrcanje, kihanje, kašalj, upala grla… Teško da ćemo izbjeći bar jednu turu u ovom hladnijem periodu godine, a nije svejedno koji sirup ili propolis koristite…

Prisutnost velikog broja sirupa na tržištu u kategoriji mednih i mednopropolisnih sirupa, biljnih sirupa i tekućih dodataka prehrani, ukazala je na nužnost standardizacije i uvođenja sustava kontrole kvalitete.

Kako bi zadržali kvalitetu proizvoda znatno iznad mnogih prisutnih na našem tržištu, Farmakol je proveo standardizaciju, uveo napredniji sustav kontrole kvalitete i odgovarajuću tehnološku obradu što je rezultiralo proizvodima čija je vrijednost i kvaliteta prepoznata kako od strane struke, tako i od strane potrošača.

Farmakol mednopropolisni sirupi proizvode se u vlastitoj proizvodnji, u PIP-u, u Pisarovini. Potpuno su prirodnog sastava, proizvode se u skladu s najvišim proizvodnim normama, ne sadrže konzervanse, alkohol, dodani šećer ili sladila. Sadrže brižno odabrane sorte meda u skladu s namjenom sirupa, bezalkoholnu otopinu propolisa standardiziranog na ukupne flavonoide, bezalkoholne ekstrakte biljaka, matičnu mliječ standardiziranu na 10-HDA, vitamine i minerale. Mogu ih koristiti djeca od 1. godine i odrasli.

Laringopip – naš najpopularniji sirup!

Po Laringopip plus sirupu smo najpoznatiji! Kad spomenete nekome PIP ili Farmakol, uz sve super proizvode koje imamo, najčešće ćete čuti – a vaši su oni super sirupi… Laringopip plus potvrđuje svoju slavu i time što je naš bestseller, naš najprodavaniji proizvod! Hvata se u koštac sa suhim i kombiniranim kašljem te upalama ždrijela i laringitisa. Med i propolis imaju veliku ulogu u njegovoj uspješnosti jer na sluznicu ždrijela djeluju antibakterijski, ubrzavajući njen oporavak. Korijen bijelog sljeza ublažava kašalj, ekstrakt anisa olakšava iskašljavanje, a islandski lišaj pak sadrži biljne sluzi koje oblažu površinu sluznice te imaju umirujuće djelovanje. Mnogi kojima je glas instrument ili imaju problema s njim, koriste ovaj sirup i za zaštitu i očuvanje glasnica.

Bronhopip plus – zadužen za produktivni kašalj

Odmah do Laringopipa plus, naš je viceprvak po prodaji – Bronhopip plus, zadužen za produktivni kašalj! Tekstura sirupa, kao i kod kolege s prvog mjesta, omogućuje potpuno oblaganje sluznice grla i ždrijela, a protuupalno djelovanje propolisa ublažava čestu pojavu upale dišnih organa. Smrekovi vršci imaju antibakterijsko djelovanje, prirodni su antiseptik, sadrže vitamin C, a u sinergiji s ekstraktom majčine dušice pomažu kod kroničnog i akutnog bronhitisa, olakšavaju razgradnju i uklanjanje bronhijalnog sekreta.

Propolis – snažni zaštitnik koji izlazi iz sjene

Popularnost propolisa zadnjih godina sve je veća. Svi smo shvatili i prihvatili njegovu važnost i benefite koje donosi. Naravno, ni ovdje nije svejedno koji propolis… Farmakol ima čitavu liniju izuzetno kvalitetnih propolis sprejeva i kapi, no ovom prigodom predstavit ćemo vam dva najposebnija člana naše propolis družine.

Podsjetimo, propolis kao prirodni antibiotik i zaštitnik organizma jača imunitet, olakšava simptome gripe i prehlade, a učinkovit je i u liječenju upale grla, posebno kod otežanog gutanja, promuklosti, upale ždrijela i krajnika. Biološki učinci propolisa, poput antibakterijskog, antivirusnog, antioksidativnog i protuupalnog djelovanja, ovise o prisutnosti flavonoida, djelatnih tvari propolisa i izražavaju se njihovom ukupnom koncentracijom. Uvijek pozorno treba pogledati deklaraciju o propolisu i utvrditi je li naznačena količina flavonoida. Ili pak kupiti provjereni brend.

Naš Propolis 300, najjači propolis na tržištu

Još jedan naš naj, ovog puta iz propolis skupine. Kapi Farmakol Propolis 300 najjači su propolis na tržištu! Otopina propolisa sa standardiziranom koncentracijom flavonoida 30 mg/ml, zajamčene visoke kvalitete i dokazane učinkovitosti. Potpuno prirodan i bez konzervansa. Redovita primjena propolisa u usnoj šupljini skraćuje i ublažava simptome (bolno grlo, ždrijelo, promuklost). Preporučuje se koristiti preventivno i terapijski uslijed upale grla i ždrijela izazvane bakterijskim i virusnim infekcijama.

Aquapropol – naš najposebniji propolis, bez alkohola

Aquapropol sprej za grlo naš je najposebniji propolis! Vodena otopina suhog ekstrakta propolisa s ekstraktima kadulje i mente. Bezalkoholna varijanta koja ne peče i finog je okusa! Propolis koji mogu koristiti djeca starija od godinu dana, svi oni koji ne mogu, ne smiju ili ne žele konzumirati alkohol, a odnedavno znamo da nam ga draga Udruga za zaštitu životinja koristi i za svoje pse kad su prehlađeni! Olakšava simptome kod promuklosti, upale grla i ždrijela, umiruje nadraženu sluznicu grla i usne šupljine. Kod pojave afti oblaže površinu afte, sprječava daljnje širenje i ubrzava zacjeljivanje. Ne sadrži konzervanse, umjetna bojila i arome.

Nemojte krenuti u ljekarnu bez da znate po koji sirup i/ili propolis idete… A možete ih nabaviti i u našem web shopu www.farmakol.hr. Dostava za Hrvatsku besplatna je već od 15 potrošenih eura u Farmakol web shopu.