eNVy room predstavio novu senzualnu, romantičnu i dramatično privlačnu bridal kolekciju

Svake godine, potkraj siječnja, medijske stupce ispune vijesti o novoj bridal kolekciji modnog brenda eNVy room, a fotografije novih vjenčanih modela koji se čekaju s nestrpljenjem, u rekordnom roku pronađu put do srca budućih mladenki. Iako su dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović krajem godine pružili mali uvid u modele vjenčanica namijenjenih 2024. godini, kraj siječnja iznova su rezervirali za lookbook svoje najromantičnije modne priče još jednom potvrđujući zašto upravo ona s njihovim potpisom nosi titulu najiščekivanije bridal kolekcije sezone.

Nova eNVy room bridal kolekcija isprepletena je prepoznatljivim elementima, nadograđena neočekivanim motivima i začinjena daškom iznenađenja. Omiljeni, bestseller modeli zablistali su tako u novom ruhu, u jedinstvenim reinterpretacijama za nadolazeću sezonu vjenčanja, a dosad neviđeni modeli na posve su se nov i svjež način zaogrnuli nepretencioznim glamurom, bezvremenskom elegancijom i ultimativnom ženstvenošću koje oduvijek krase prepoznatljiv eNVy room potpis. Kao u svakoj kolekciji do sada, dizajneri su obratili pažnju na svaki, pa i najsitniji detalj svoje modne priče. Beskompromisno slijedeći svoj dizajnerski rukopis, kolekciju su protkali ponekad decentnim, a ponekad upečatljivim i pomalo dramatičnim elementima koji privlače poglede. Duboki prorezi, senzualno ogoljena leđa i poigravanje transparentnim materijalima pomiješani su s detaljima kao što su predimenzionirane mašne, romantični volani i nabori, te materijali zanimljivih tekstura poput eko perja ili pak posutih tisućama svjetlucavih kristala.

Niti najnovija bridal kolekcija za 2024. godinu ne odstupa od principa koje modni dvojac već godinama beskompromisno slijedi. Imajući na umu da se želje, potrebe i ukusi budućih mladenki uvelike razlikuju, svoj su atelje obogatili paletom različitih stilova prikladnih za različite tipove vjenčanja. Kolekcijom tako vladaju modeli različitih krojeva, stilova i dužina, od onih raskošnijih do onih nešto jednostavnijih, od vjenčanih haljina pročišćenih silueta do funkcionalnih modela koji se mogu transformirati u ‘nove’ komade. No, ono što ih spaja je to što su svi modeli izrađeni od najkvalitetnijih, pomno odabranih materijala kao što su svileni saten, krep i predivan reljefni jacquard s floralnim ili apstraktnim motivima, dok posebno upečatljivo izgledaju modeli izrađeni od već spomenutog eko perja ili pak oni optočeni kristalima. Osim toga, svaka vjenčanica se izrađuje po mjeri jer dizajneri vjeruju da je to jedini način da vjenčana haljina naposljetku izgleda i stoji besprijekorno.

Odlučite li svoju vjenčanicu potražiti u ateljeu eNVy rooma na isprobavanju će vas dočekati dizajneri koji će vam svojim prijedlozima pomoći da odaberete savršen model, te će se pritom posebno pobrinuti da se osjećate ugodno i opušteno. No, kako se sve haljine izrađuju po mjeri, svoju vjenčanicu ili haljinu trebate rezervirati na vrijeme, barem tri mjeseca unaprijed, a na termin smijete doći u pratnji najviše tri osobe.

Svi modeli iz nove kolekcije, kao i modeli iz prethodnih kolekcija, mogu se isprobati u eNVy room showroomu u Vlaškoj ulici 68 u Zagreb, a cijeli lookbook nove bridal kolekcije pogledajte na envyroom.com.

Foto Franjo Matković