Završen finalni casting za izbor Miss sporta Hrvatske

Završen je casting za finalni izbor Miss sporta Hrvatske koji će se održati 11. srpnja u Pučkom otvorenom učilištu u Velikoj Gorici, a projekt je predstavljen na manifestaciji Petek na Gorice. Riječ je o manifestaciji koja je proizašla iz starog običaja velikogoričkog sajmovanja, a u modernijoj verziji održava se svakog prvog petka u mjesecu. Prilika je to za druženje, kušanje i prodaju proizvoda domaćih OPG-ova poput štrukli, pita, kolača, kobasica i bureka, ali i kupnju unikatnih rukotvorina koje izrađuju razni obrti i društva žena.

Među finalisticama će tako biti predstavnice atletike, gimnastike, nogometa, odbojke, plesa, rukometa, sinkroniziranog klizanja, akrobatskog rock & rolla, kickboxinga i karatea.

Gledateljima i žiriju sportašice će se predstaviti u nekoliko izlazaka, a posebno će biti zanimljiv talent show. U 45 sekundi finalistice će osmisliti koreografiju s kojom će predstaviti sport koji treniraju te time pokazati i svoju kreativnost. Osim talent showa sportašice će izaći u sportskoj odjeći Body feeling, kupaćim kostimima Pletix uz koje će se nositi sunčane naočale Prooptika, večernjim haljinama Mistic Exclusive te malim crnim haljinama uz koje će se nositi nakit Prahir.

Sportašice će se osim titule nadmetati za sjajne nagrade. Tako će pobjednica dobiti trogodišnju stipendiju veleučilišta Aspira, smjer sportski menadžment, a tu su još pokloni Jana Nails i Tiens Europe GmBH.

Foto Renato Branđolica